Curriculum vitae

11.05.10 - 05.08.11 Metroselskabet
Drift og anlæg af nye og eksisterende metrolinier i København
Bogholder
Kontrol og indscanning af modtagne fakturaer, overførsel af bilag fra elektronisk faktureringssystem til bogføringsprogram. Betaling af danske og udenlandske kreditorer via netbank, kreditorstyring, bankafstemninger, periodeafslutninger, ad hoc opgaver.
EDB erfaring:MS Office-pakken, Ibistic.
Bogholderisystem:Navision

01.12.08 – 31.01.10 Adams Transport ApS
Adam er en del af Team allianz; et internationalt flyttefirma med afdelinger i København, Odense, Århus, Helsingør og Stockholm.
Regnskabsassistent
Bl.a. debitor- og kreditorstyring, bogføring af ind- og udbetalinger, afstemninger, daglig betaling af danske og udenlandske kreditorer bl.a. via netbank. Bogføring af vores 4 kontantkasser.
EDB erfaring: MS Office-pakken.
Bogholderisystem:Navision

01.11.07 - 30.11.08 Allianz Global Corporate & Specialty(opstart med teamet fra Gerling primo november 2007)
Allianz er en del af et internationalt forsikringsselskab med hovedsæde i Tyskland.15.06.06 - 31.10.07 Gerling Danmark(lukkede ultimo oktober 2007)
Gerling er en del af et internationalt forsikringsselskab med hovedsæde i Tyskland.
Regnskabsassistent
Daglig betaling af kreditorer bl.a. via netbank, koordinering med kontorene i bl.a. London og München, likviditetsstyring og udarbejdelse af bl.a. budgetrapporter, salgsrapporter, rapportering af incomming business m.m. Bl.a. debitorstyring, bogføring og afstemninger, kontering og daglig betaling af kreditorer bl.a. via netbank. Indtastning af forsikringspolicer i Geras.
EDB erfaring: MS Office-pakken, Geras.
Bogholderisystem: Coda Financial

20.07.04 – 09.06.06 SMC-Biler Amager A/S
SMC-Biler Amager er en af Semler Gruppens detailforretninger der forhandler VW, Audi og Skoda. Desuden serviceværksted for de tre mærker.
Regnskabsassistent
Bl.a. debitor- og kreditorstyring, bogføring og afstemninger, daglig betaling af kreditorer bl.a. via netbank. Daglig optælling, bogføring og afstemning af vores 4 kontantkasser. Kontrol af tidsregistrering og indtastning af lønberegning af ca. 80 timelønnede medarbejdere. Desuden det daglige ansvar for oplæring af vores elev. Afløser i receptionen og kantinen ved ferie og sygdom.
EDB erfaring:Lotus 1-2-3, Lotus notes, Word, Excel, MS Internet Explorer.
Bogholderisystem: BMS-R og Lessor løn

01.06.04 – 19.07.04 Assistance Personaleservice(vikar)
Jeg er bl.a. blevet sendt ud som kreditorassistent og til større afstemningsopgaver.15.06.01-31.05.04 Skandinavisk Motor Co. A/S
Skandinavisk Motor Co. er den danske importør af Volkswagen og Audi og en del af Semler Gruppen, som også omfatter bl.a. Pradan A/S og Skanco A/S, der importerer henholdsvis Skoda og Seat.
Regnskabsassistent
Det daglige ansvar for danske og udenlandske kreditorer for de tre selskaber sammen med to kolleger. Mit daglige arbejde bestod i kontrol af kontering, bogføring og betaling, afstemning af leverandører samt vedligeholdelse af kundekartotek, primært for de danske kreditorer. Jeg assisterer i travle perioder, med bl.a. rykning af debitorer, fakturering og div. afstemninger for både debitor og finans.
EDB erfaring:Lotus 1-2-3, Lotus notes, Word, Excel, MS Internet Explorer.
Bogholderisystem: BMS-R

01.05.01-14.06.01 Synoptik A/S(Vikar for Westaff)
Hvor jeg skulle hjælpe med bankafstemninger for ca. to år.
EDB erfaring:Excel01.04.00-31.03.01 Thuesen Jensen A/S(Vikariat)
Importør af isenkramvarer til det skandinaviske marked, bl.a. Pillivuyt porcelæn og Alfi termokander.
Regnskabsassistent
Hvor jeg sad med ansvaret for kontantkassen og assisterede bogholderne med bl.a. bogføring, afstemning og arkivering af kreditor, debitor og finans for afdelingerne i Danmark, Norge og Sverige. Jeg var også afløser for receptionisten ved ferie og sygdom.
EDB erfaring:Word, Excel, MS Internet Explorer.
Bogholderisystem:Navision

01.09.93-30.11.99 Nordisk Metalkunst ApS
Broncestøberi, Leverandør primært til stenhuggere.
Lagerassistent
Mine arbejdsopgaver bestod bl.a. i sortering af emnerne inden de blev lagt på lager, plukning, klargøring, lakering og pakning inden afsendelse.

01.04.93-30.08.93 B.V.Andersen
Leverandør af souvenirs.
Lagerassistent
Hvor jeg bl.a. assisterede med varemodtagelse og pakning af varer til afsendelse.

01.11.90-31.10.92 Lumetech A/S
Opstartet af Carlsberg forskningsafdeling, der havde opfundet en maskine til filetering af fisk eller udskæring af f.eks. kager med vand under højt tryk.
Kontorelev All-round
Jeg sad det meste af min læretid i bogholderiet med bl.a. bogføring, afstemning og arkivering af kreditor, debitor og finans. Jeg har assisteret ved lønafregning (Dataløn), momsafstemning og årsregnskab. Jeg har snuset til forskellige forefaldende sekretæropgaver bl.a. arkivering, indtastning efter koncept og pasning af omstillingsbord.
EDB erfaring:Word Perfekt.
Bogholderisystem:Navigator